PARDOSELI POLIURETANICE


Reprezinta solutie ideala indeosebi pentru pavarea pardoselilor din industria alimentara.


Pardoseala poliuretanica se recomanda a fi utilizata de asemenea in unitati de productie, fabrici de paine, farmacii, cabinete medicale, zone cu risc bacteriologic, sali de sport.

  • Before-Lucrare
    After-Lucrare
    InainteLucrare Dupa
  • Before-Lucrare
    After-Lucrare
    InainteLucrareDupa

Garantie 6 ani

Garantie de 6 ani la montajul pardoselei poliuretanice

Rapiditate

Instalarea acestei pardoseli dureaza in general doar 48 ore

Profesionisti

Cu o experienta de 11 ani, garantam cele mai bune rezultate

Preturi corecte

Raportat la calitatea lucrarii si a materialelor avem cele mai bune preturi

DETALII TEHNICEGranulele de marmura, ardezie sau granit sunt extrase din cariere din Italia, iar acestea sunt ulterior cernute la dimensiuni si lustruite pentru a inlatura marginile ascutie. Acest pavaj rezistent se aplica cu un invelis poliuretanic pentru a intari granitul, pentru a imbunatati rezistenta la UV.


Atunci cand se aseaza sistemul, granulele sunt puse intr-un strat transparent epoxid sau poliuretanic si sunt intinse uniform de-a lungul suportului. Se creeza astfel un pavaj de piatra naturala fara rosturi, care straluceste de naturalete.


Din acest pavaj decorativ putem executa design-uri, log-uri sau margini decorative combinatie de mai multe culori.


Piatra naturala se gaseste in mai multe dimensiuni: 3-5 mm - se obtine grosime a pavajului de 6-8 mm, 4-8 mm se obtine o grosime a pavajului de 10-12 mm, 8-12 mm se obtine o grosime a pavajuliui de 12-15


Etapele de aplicare a pavajului sunt urmatoarele: scarificare beton si aspirarea acestuia; desfacut fisuri, chituit fisuri; aplicare profil aluminiu; aplicare amorsa bicomponenta; aplicare sistem piatra naturala si elicopterizarea acestuia.
CONTACTEAZA-NE ACUM