BETON AMPRENTAT


O solutie eleganta pentru pavarea aleilor si trotuarelor din curti si gradini


Covorul de piatra naturala este un pavaj pentru exterior si pentru interior si este solutia ideala pentru alei pietonale, trotuare, parcari auto, terase, parcuri, plaja piscina.

Garantie 6 ani

Garantie de 6 ani la realizarea betonului amprentat

Rapiditate

Instalarea acestui pavaj dureaza in general doar 48 ore

Profesionisti

Cu o experienta de 11 ani, garantam cele mai bune rezultate

Preturi corecte

Raportat la calitatea lucrarii si a materialelor avem cele mai bune preturi

DETALII TEHNICEGranulele de marmura, ardezie sau granit sunt extrase din cariere din Italia, iar acestea sunt ulterior cernute la dimensiuni si lustruite pentru a inlatura marginile ascutie. Acest pavaj rezistent se aplica cu un invelis poliuretanic pentru a intari granitul, pentru a imbunatati rezistenta la UV.


Atunci cand se aseaza sistemul, granulele sunt puse intr-un strat transparent epoxid sau poliuretanic si sunt intinse uniform de-a lungul suportului. Se creeza astfel un pavaj de piatra naturala fara rosturi, care straluceste de naturalete.


Din acest pavaj decorativ putem executa design-uri, log-uri sau margini decorative combinatie de mai multe culori.


Piatra naturala se gaseste in mai multe dimensiuni: 3-5 mm - se obtine grosime a pavajului de 6-8 mm, 4-8 mm se obtine o grosime a pavajului de 10-12 mm, 8-12 mm se obtine o grosime a pavajuliui de 12-15


Etapele de aplicare a pavajului sunt urmatoarele: scarificare beton si aspirarea acestuia; desfacut fisuri, chituit fisuri; aplicare profil aluminiu; aplicare amorsa bicomponenta; aplicare sistem piatra naturala si elicopterizarea acestuia.
CONTACTEAZA-NE ACUM